Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Jack M

Sider: [1] 2 3 ... 5
1
Motor og Transmission / Peugeot 307 starter ikke
« Dato: 04. December 2018, 17:42 »
Hej folkens

Jeg har lige været igang med at se på en 307 2,0hdi 110hk RHS motor fra 2003..
Som mange andre biler så startede den og kørte jo helt fint til den ikke gjorde mere, men hvad skete der er der jo ingen der ved.

Anyway bilen starter i mindre end et kvart sekund, den får lige omdrejninger op på ca 300 og så går den ud.. tester viser p1112 som jo tyder på manglende tryk, sensor på railen er skifter, sensor på pumpe er skiftet? Lavtrykspumpen føder kan man både høre og se hvis man tager tilslutningen af på filteret i motorrummet, højtrykspumpen spuler også fuel ud med godt tryk, har i nogle forslag?


2
Motor og Transmission / Ad blue Peugeot 308 1,6hdi 2016
« Dato: 06. August 2018, 19:34 »
Halløj folkens

Hvordan er det nu lige det fungere med det ad blue, er der noget der skal nulstilles ligesom med det gode gamle eolys væske, eller er der sensor i tanken så det bare er at fylde på og kør videre ?

3
Interiør / Nogle der har en 407 med monozone anlæg ?
« Dato: 30. Juni 2018, 22:49 »
Hej, er her nogle der har en 407 med monozone anlæg som har mulighed for at sætte en tester på og se hvad temperaturføkeren siger i hhv passager og fører side??
Jeg undre mig over at jeg har en inde som viser 20 grader i førerside og -35 i passagerside, nu vil det jo give rigtig god mening hvis jeg bare sagde defekt sensor, men begge temperaturer bliver målt af en og samme sensor hvilket gør det ikke giver mening..

4
Motor og Transmission / Peugeot 307 starter ikke
« Dato: 24. Januar 2018, 19:28 »
Halløj folkens

Peugeot 307sw 2,0hdi 136hk

Vognen starter ikke, det startede med nøglen overhovedet ikke kunne dreje, så ny tændingslås samt flytte chippen fra det gamle hus over i det nye hvor nøglen nu kan drejes i tændingen men bilen starter ikke.
I pp2000 siger motor ecu at motorstyringen er ej låst så den modtager signalet fra chippen.. Nøglen blev så prøvet og programmeret på ny hvor pp2000 sagde at programmeringen slog fejl gang på gang.

Er der nogle der har et forslag til hvad der kan gøres herfra ?

5
Undervogn / Bremser virker (næsten)
« Dato: 30. December 2016, 12:54 »
Halløj folkens

Hvad tænker i der kan være galt med en vogn hvor bremsepedalen virker lidt sumpet?
Alle samlinger/tilslutningen er gennemgået og der er ingen utætheder, der er udluftet flere gange og der er ingen luft i systemet overhovedet samt der er ny væske på.. når motoren er slukket så er pedalen helt hår og synker ikke.. når motoren startes og der trykkes på pedalen så synker den langsomt.

Vognen er en 307 2,0 110hk fra 03

6
Undervogn / Peugeot 307 bremse problemer
« Dato: 04. December 2016, 13:38 »
Hej

Jeg skrev for noget tid siden angående Christians (sidobre) Peugeot 307 2,0HDI 110hk som der var nogle problemer med hvad bremserne og koblingen angik.

Koblingen fungere ganske pænt nu og var den utæthed som jeg mistænkte.. Men men bremserne er vi ved at være lidt trætte af.. vi har udluftet på gammeldags maner, med lidt lufttryk fra beholderen, samt via PP2000.. Hovedbremsecylinderen er skiftet og der er lavet en mekanisk test på ABS blokken hvor den aktiveres.. Når der trykkes på bremsen får vi en parametermåling på 1 bar i tryk hvilket jo er alt for lidt.. Hvad der så undre mig er at den har været helt oppe på 40 hvilket stadig er for lidt men det er da i den rigtige retning. så der blev taget endnu engang rundt om bilen med udluftning og nu er den så nede på de 1 bar. Der er lukket for samtlige udluftningsskruer så der kan ikke være noget der..

Er der nogle der kunne have en ide til hvad det kan være, eller tænker i også bare mere luft i systemet som Christian og jeg gør? vi syntes ikke vi kan se nogle utætheder i systemet. :|

7
Undervogn / Peugeot 307 bremse/kobling problem
« Dato: 03. November 2016, 18:50 »
Halløj folkens

Christian (sidobre) og jeg har været ved at se lidt på hans 307 2,0 HDI og har lidt problemer med bremserne samt koblingen.
Lige for at tage dem hver for sig starter vi med koblingen:
Når pedalen bliver skubbet i bund kommer den ikke op igen, der er dog en utæthed ved tilslutningen på slavecylinderen, så jeg er sikker på problemet er der, så er det bare om det er røret eller slavecylinderen.

Bremserne:
De er udluftet både på den gode gamle metode men også på metoden med testeren, men der er stadig ikke noget tryk på bremsepedalen af en eller anden årsag, systemet har været kørt tør for bremsevæske og PP2000 har herefter været på da det blev genopfyldt for at åbne for ABS blokken, dog uden resultat.

Er der nogle der kunne have nogle ideer til hvad problemet med bremsen kunne bestå i? jeg er som sagt rimelig sikker på at koblingen bare er et nyt rør eller slavecylinder.

8
Motor og Transmission / 107 kan ikke gå ordentlig i første gear
« Dato: 05. September 2016, 20:21 »
Hej folkens

Jeg er lige interesseret i jeres mening, 107 1,0 benzin med c550 manuel gearkasse..

Bilen har meget svært ved at komme i første gear det er tilnærmelsesvis umuligt og får man det til at lade sig gøre er det med kobling i bund ved de rigtige omdrejninger,, bilen går hverken i første gear med slukket eller tændt motor.. Alle andre gear fungere fint.. Bilen kørte min kammerat ind til Peugeot Viby for en hurtig diagnose, han sagde til start kobling men da der blev sagt at den blev skiftet for 20000km siden sagde Peugeot det nok var gearkassen, der var også noget der raslede i den..

Hvad tænker i ? Koblingskabel er prøvet at blive justeret, ikke noget at gøre der

9
Elektronik / Sædevarme, forbindelse under sæde
« Dato: 05. August 2016, 22:47 »
Hej folkens

For lang tid siden havde jeg et emne oppe ang 407 hvor sædevarme ikke virker.. Nu er tiden kommet til at jeg ville lave det og derfor har jeg målt modstande i stikkene. Trådene er helt intakte, og måler de korrekte ohm,, jeg har vibreret lidt med stilkene og får i den forbindelse spænding i trådene som begynder at varme..

Konklusion, stikkene under sædet ved relæet til sædevarmen må derfor være for løs, et ganske kendt problem...

Spørgsmålet er: hvordan plejer i at forstærke de forbindelser, måske kontaktrens eller klemme stikkene lidt, eller noget helt andet ?

10
Peugeot Snak / Fejl ved åbning af Diagbox
« Dato: 29. Juni 2016, 12:22 »
Hej

Jeg har lige fået ny pc som jeg har installeret med win 7 32bit, når jeg åbner Diagbox for første gang efter installering ser den ud som nedenstående.. nogle der har haft samme problem og ved hvordan det løses?


11
Motor og Transmission / 407 afmontering af gearkasse
« Dato: 12. Maj 2016, 21:12 »
er der nogle der har servicebox på computeren? mener også det hedder "Sedre" der kan slå guiden op hvordan gearkassen tages af en 407 og maile til mig på jackmoeslund@gmail.com ???

stel nr: VF36D9HZC21554505

Jeg har ikke fået min computer med hjem fra aalborg hvor jeg har programmet :|

12
Peugeot Snak / Hvor er 107 karossen produceret
« Dato: 06. Maj 2016, 18:06 »
Halløj folkens

Er der nogle der ved hvor karossen til 107 er produceret?? altså land,,

Jeg tænker i forhold til rust og sådan, jeg syntes nemlig peugeot plejer at være god til ikke at ruste, men den bil deler jo karosseri med to andre såh...

anyway, nogle der har erfaringer med den ellers, fejl og mangler eller kan frøkenen rolig købe sådan en brugt ?

13
Elektronik / Diagbox 107
« Dato: 04. Marts 2016, 18:57 »
Hej

Nogle der har en ide til hvorfor diagbox ikke vil connect til en almindelig 107 fra 2007?? Det virker ganske fint på mange andre modeller

14
Elektronik / ABS spørgsmål
« Dato: 01. Marts 2016, 17:22 »
Hej

Jeg satte lige testeren på bilen i dag (bare for at tjekke alt alt var ok) og her fik jeg en kommunikationsfejl på esp/ABS, diagbox kan overhovedet ikke komme i kontakt med den..
Hvordan kan det være? Min anden tester vil gerne snakke med den,, har prøvet med en anden diagbox tester, samme resultat..

407 1,6hdi

15
Motor og Transmission / Nogle der ved hvad de her tre fejl betyder
« Dato: 22. Februar 2016, 17:58 »
Hej folkens

Bilen er en 306 1,6 HDI

I fredags satte bilen ud under kørsel med disse to fejl:


I dag satte bilen ud igen med denne fejl:


Begge gange kunne bilen bare startes igen og køre videre med en motorlampe, slettes fejlene forsvinder motorlampen selvfølgelig..

Nogle ideer til hvad det kan være?

Sider: [1] 2 3 ... 5