Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - flimmer

Sider: [1] 2
1
Elektronik / lagring af fjernbetjening
« Dato: 23. Maj 2018, 19:16 »
Hej

Jeg har stor problem med at kode ny/gamle fjernbetjening ind. Den gamle var tykne defekt og selv om jeg har skifte den ud og sat nyt batteri i, vil den ikke kodes ind. Har købt en ny fjernbetjening og prøve at kode den ind, uden at der sker noget.
Det kan godt være jeg prøver forkert, men hvordan skal man kode sådan noget ind?
Har kigge på nette og der er flere muligheder uden det har hjulpet.

Citroen Berlingo/Peugeot Partner 2002

2
Motor og Transmission / Kobling Partner/Berlingo 2002 * løst
« Dato: 06. April 2018, 22:48 »
Hej

Nu slipper koblingen i høje omdrejninger, når motoren er varm. I lave omdrejninger trækker den fint og uden problemer.
Jeg tænker det er koblingen der skal skiftes, eller kan det være en pakdåse eller toppakning, der løber? Da motoren bruger olie men kan ikke se, hvor de løber ud fra.

Nu har nok den tidligere ejer, skiftet koblingskabel selv, fordi låsen forenden af kablet, var knækket så, man har ikke taget den ud og sat den nye kabel i oven på den gamle, så den gamle låsen plus den nye lås, rykket kablet 1-2mm længe ud.

3
Undervogn / Bagbro på en peugeot partner
« Dato: 01. April 2018, 15:04 »
Hej

Nu har jeg brugt 2 timer på at prøve at løsne bolten, som holder på bagbro. Bolten køre bare rundt oppe i bøsningen, ved ikke lige hvad jeg gør galt men kan bare ikke løsne den, så jeg kan skifte bøsningen.
Hvad kan man ellers gøre??

God påske

4
Undervogn / Fælge Peugeot/Citroen
« Dato: 05. Marts 2018, 21:43 »
Hej

Nu har jeg et spørgsmål om alu fælgere. Da jeg står inde med alu fælgere til Peugeot 406 15" med ET15, når jeg kigger på Berlingo som har ET16 alu, men som så kan gå op til 15"

Om det er muligt at sætte dem på uden at, få problemer med synshallen, eller om den passe til bilen.

MvH
Flimmer

5
Undervogn / Undervogn partner/berlingo
« Dato: 20. Februar 2018, 01:15 »
Hej

Efter jeg har udskiftet bag støddæmper på min Berlingo 02, er den begyndt at køre ujænvt.
Det er som om jeg køre over rumle striper ved 100 til 115 km/t og ABS aktivere når jeg bremser op, når jeg skal dreje til højre.
Ikke nok med det, vis jeg køre over et hul i vejen, kan man mærke bagende slå lidt ud, til venstre side.

Nogen bud på hvad det kan være
Med venlig hilsen
Flimmer

6
Motor og Transmission / Kølervæske aftapning
« Dato: 18. Oktober 2017, 22:04 »
Nu har jeg prøvet at finde aftapnings skruen til min Berlingo 2002 1,6 16V, uden held.
Der hvor der skulle være en aftapning, er der ikke et hul. Har kigget rundt og lidt nede fra men hvor er den placeret?

Køleren er med indbygget ekspansionsbeholder. Kan læse mig frem til at det skal være den blå kølervæske, men det er i er rødt, om det er rust eller om det er den røde kølervæske kan jeg ikke se.

Med venlig hilsen
Flimmer

7
Elektronik / Limp home mode Berlingo/Partner
« Dato: 11. August 2017, 22:52 »
Hej.

Har en motor fejl som ikke har nogen kode, eller testeren skriver "permanent fejl, overvågning af styreboks" men der er ikke nogen kode.

Fejl opstår lige efter jeg har starte bilen, og begynder at køre. Når jeg slipper gaspedalen, går styren går over i limp home mode, kan jeg ikke accelerere og motor lampen lyser.

Slukker for motoren, tænder igen og problemet er væk. Efter nogen km slukker motor lampen, men efter nogle dage kommer fejlen igen.
Ved ikke om det er en TDC eller gaspedal sensoren som er defekt, nogen som har prøvet det samme?

1.6 benzin, 2002

8
Motor og Transmission / Trækaksel problem
« Dato: 28. Januar 2017, 23:56 »
Hej.

Jeg har været igang med at skifte min højre trækaksel på min 406 2.0 98 men der er opstået et problem.
Den passer fint i men når jeg så drejer aksel, er den hård 180 grader rundt.
Når jeg så kigger ind for at se hvad problemet er, kan jeg se når jeg drejer, rykker hele motoren med op, når aksel er hård.

Aksel er bestilt efter Peugeot varenummer jeg har på den men den har ikke samme form, så jeg håber ikke det er en forkert aksel jeg har modtaget.
Det gør det hele ikke nemt, at jeg skifter den ud, ved hjælp med bils lille donkraft, så det er meget svært at komme til, under bilen. :@

Håber i kan give et bud, hvad der er galt.

9
Undervogn / Mærkelig bremser
« Dato: 18. Januar 2017, 21:21 »
Hej der ude.

Nu er det først gang jeg har oplivet en bil, som ikke kan bremse, selv om pedalen er normal, det vil sige at jeg kan ikke bremse, før jeg har pumpe pedalen 1-2 gang men pedalen er hård når man pumper, før jeg starte og igen normal ved kørsel, uden der er problemer med bremserne.

Vil nu sige at der er luft i systemet men ved med de andre biler, så vil pedalen være meget blød, men her er den som den nu altid er.

Men vis jeg stå på bremsen, virke kun den ene system "venstre side, før begge system igen kommer til at virke.

Synes det er underligt eller er det bare mig?

10
Motor og Transmission / 406 2.0 bliver varm og prutter
« Dato: 13. September 2016, 01:08 »
Nu har min bil i længer tid, afbrændt benzin i udstødningen, i de første sekunder af motor brems.
Nu gør den det nogle gange, når jeg skifter gear fra 4 til 5 men kun når motoren er varm, så jeg tænker at det er labdamsonden, der er et problem, da den ligger mellem 0,8 til 0,3 i tomgang.

Jeg kan næsten ikke køre med testeren, da min model åbner ned af og ned på min skinneben.
Motorende har altid blevet varm ved tomgang, især ved jeg ikke har over 2500 omdrejninger, så jeg tænker om vandpumpen også er ved at stå helt af.

Når jeg køre over 60 km/t er der ikke noget problem, selv med lave omdrejninger, selv om det kommer op på ca 90 grader.

Jeg har skiftet termostaten og det har hjulpet lidt på problemet men kan blive meget varm i tomgang og det hjælpe ikke vis jeg køre 50 km/t. Temparturen kommer først ned på de ca 80 grander, vis omdrejningerne bliver højre.

Så er det vandpumpen eller er labdamsonden skyld i mit problem?

11
Køb/Salg/Bytte / Tyrkføler sensor sælges til 406
« Dato: 21. August 2016, 13:40 »
Hej.

Sælger fejl købt trykføler sensor til 406 1.8 - 3.0 fra 1995 til 2004
Tryk fra 20000-105000 Pa

Aldrig pakket ud
Pris 299kr

12
Køb/Salg/Bytte / Bytte 406
« Dato: 17. August 2016, 11:55 »
Hej

Jeg ønsker at bytte min 406 fra 1998 benzin til 406 diesel / diesel stationcar
Næsten alle sensor er skiftet, ny bagpotte, indstalleret lys sensor, efter monteret original trip computer.

Vis der er el fejl på din bytte bil, er det ikke noget problem, så længe der er blader på bilen :)
Send en mail, så finder vi ud af det.

13
Motor og Transmission / 406 tikker højt
« Dato: 01. Juli 2016, 22:47 »
Hej.

Håber i kan give mig svar på problem med motoren. Var på vej hjem da den pludselig tikker højt, som følger omdrejningerne.
Nogen gang bliver lyden svag, andre gange meget høj. Når lyden er på det højeste, mister den meget lidt motorkraft ellers holde lyden næsten op, når jeg køre over bump.

Er bange for at hydrauliske ventilløfter er gået til :( eller er det udstødningsmanifold?

406 2,0 1998

14
Undervogn / 406 ryster
« Dato: 23. Februar 2016, 12:21 »
Efter jeg har haft trailer på, er bilen begyndt at ryste, ikke op og ned med fra side til side, ikke meget men nok til at gearstangen giver udslag.
Det er kun mærkbar når jeg har passere med og når hastigheden er over 50 km/t til 80 km/t.

Har prøvet at se efter om der er noget mærkbart men kan ikke se at der skulle være noget galt, men kan høre en summen, mellem 50-110 km/t.
Men de sjove er, synes jeg, er at jeg lave en test på grusvej, når jeg drejer rattet sker der ikke noget med det samme, men først kort efter jeg drejer.

På motorvejen fik jeg lavet en undvigemanøvre, var der ikke forsinkelse.
Tårnleje og kødben for, er blevet udskifte.
406 2,0 ST 1998

Nogen som kan give et svar på, hvad der er galt?

15
Elektronik / Blå sensor i ohm
« Dato: 02. Februar 2016, 01:46 »
Hej

Er der nogle der kan hjælpe mig med at finde en table over modstaden, på den blå sensor.
Fordi min temperaturmåleren ikke viser rigtig. Så med en modstand på antal ohm, kunne jeg indstille temperaturmåleren på 90 grader.

Ved at på nogle hjemmesider skriver, at den er på 2k ohm og et andet sted, er på 2k3 ohm, ved 25 grader.
Ved også at den jeg bruger er, med 2 ben, den ene NTC ohm og den anden som kontakt ved 120 grader

Med testen visser den noget andet, men ved de 2 sensor er 2 forskellig, vil jeg være ønske at få den mere rigtig måling.

Sider: [1] 2