Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Holt

Sider: [1] 2 3 ... 133
1
Peugeot Snak / Sv: Farvekode til Boxer
« Dato: 22. Januar 2023, 12:00 »
Nu er en Boxer jo egentlig en Fiat, så jeg ved ikke om den bruger de samme labels som andre Peugeot, men her er en oversigt over hvad de forskellige rubrikker betyder på en Citroën og Peugeot.


Holt

2
Elektronik / Sv: Elbagrude Peugeot 307 Airvan 2007
« Dato: 13. Januar 2023, 13:42 »
Der har sikkert været noget i bagagerummet der har skrabet op ad ruden og ødelagt varmetrådene, det bedste er ny rude, men det kan lade sig gøre at reparere trådene med sølvmaling som denne.
https://www.thansen.dk/vaerktoj/specialvaerktoj/bil-specialvaerktoj/tilbehor/el-bagrude-rep.saet-circuit-loctite/n1226675558/pn1227204747/
Hvis du ikke har en opvarmet garage/værksted skal du sørge for at have en varmeblæser i bilen siger min erfaring. Slib let hvor bruddet er for at få den bedste vedhæftning, og lad være med at tænde for ruden indtil malingen er gennemhærdet.
Hvis du ikke kan se bruddet, kan du måle med et multimeter på varmetrådene.


Holt

3
Lige pt er projektet sat på standby, jeg var til syn med bilen i går, og synsmanden bemærkede intet. Da synet var færdig og han skulle udskrive synsrapporten blev skærmen rød og der stod kontrolsyn hen over den. 5 minutter senere stod der to herrer fra færdselsstyrelsen for at kontrollere synet og bilen blev nøje gennemgået igen uden bemærkninger om lydpotten, så måske den går til næste syn, og hvem ved, måske det så ikke er mit problem.
Ellers mange tak for de forskellige links.


Holt

4
Elektronik / Sv: 307 multidisplay stik
« Dato: 26. December 2022, 23:10 »
Det kan vi godt finde ud af, jeg har ingen faste planer for i morgen, men har et par ting jeg skal have klaret, så du må gerne sige til så snart du ved cirka hvornår du kan være her. Jeg har også et par display liggende af den rigtige model vi kunne prøve for at se om det er sådan en model du skal have fat i.


Holt

6
Så vidt jeg husker kan man mærke luft i brændstoffet når man pumper med bolden, jeg kan ikke huske om man kan se det nogen steder i systemet. Hvis der ikke er en pumpebold, er det fordi der er fødepumpe i tanken, men det er der så vidt jeg ved kun på 2.0 motorer med Siemens styring , så aldrig på en 207 hvis jeg husker korrekt.


Holt

7
Nu kører jeg ikke selv på djævlens brændstof, og mit kendskab til den motor er kun fra min søn der har haft et par biler med 1.6HDI motoren, så jeg ved ikke nøjagtig hvad der sidder hvor. jeg tænker lidt en knast eller krumtap føler. Hvis stikket kun lige havde forbindelse, men faldt lidt ud på grund af vibrationerne fra start af motoren kunne det forklare det, men der er sikkert masser af andre muligheder. Du har vel ikke skiftet brændstoffilter, den kan være særdeles drilsk at få udluftet, og ville også kunne få motoren til at køre kortvarig inden den løb tør.


Holt

8
Fejlkode P1351 har mange 1.6HDI direkte fra fabrikken, noget med softwarens tolerance der er sat for lav. Hvad angår dit startproblem vil jeg kigge efter stik du er kommet til at skubbe løs under arbejdet med luftfilter/olieskift.


Holt

9
Elektronik / Sv: 307 multidisplay stik
« Dato: 17. December 2022, 11:56 »
Du skal højst sandsynlig fortælle din tester at det er en 407 du arbejder på, da din 307 aldrig er født med det display.
Jeg har selv en RD45 radio i min 307 (Bluetooth, aux og usb, ellers nøjagtig som den originale RD4) her kan jeg kun kode radio hvis jeg vælger 207 eller lignende der original kunne være leveret med den radio.


Holt

10
Elektronik / Sv: Peugeot 208 16' - fejl på Hill Start Assist
« Dato: 13. December 2022, 15:57 »
Super du selv kom med svaret, men jeg ville nok undersøge hvor det er forsvundet hen, bilen burde aldrig kunne mangle bremsevæske hvis der ikke er et læk et sted.


Holt

11
Så vidt jeg kan finde frem til kører Renault scenic II med 4x100 bolthul og centerhul på ø60, en 307 kører med 4x108 og centerhul på ø65. Indpresningen er også noget anderledes.


Holt

12
Motor og Transmission / Sv: Problem med starten
« Dato: 26. November 2022, 16:57 »
Det er ikke modtageren, men transponderen der skal flyttes over i den ny nøgle. i nøglen med fjernbetjening flytter du bare hele printet, i nøglen uden fjernbetjening er der normalt en lille klap ved siden af der hvor bladet går op i huset, bag klappen sidder der en startspærrechip der skal flyttes over

13
Dårlig motorgang på ældre motorer kan skyldes utætte vakuumslanger, her vil det være en god idé at skifte dem alle, også den til bremseforstærkeren.
Hvis bilen har karburator og benzinpumpe på motoren, kan et lille hul i slangen fra tank til pumpe også give ballade, men jeg vil næsten tro den har pumpen i tanken, og så skal man nok opdage en utæthed  :o


Holt

14
Hvis motoren er placeret i en Peugeot som din er, hedder intervallet 5 år eller 120.000 km.
Hvis den samme motor fra samme samlebånd var endt i en Citroën, hed intervallet 10 år eller 240.000 km.
Jeg ville nok lande et sted midt imellem med det lave km antal.
Hvad angår vandpumpen er jeg lidt i tvivl, hvis den blev skiftet sammen med tandremmen sidst, og ikke kommer til at køre mere inden næste skift, kunne den sikkert godt klare 30.000 km mere, men til under 500,- er det måske ikke risikoen værd.

Superpjok! har du set min private besked til dig?


Holt

15
Køb/Salg/Bytte / Sv: Fartpilot eftermontering
« Dato: 06. November 2022, 21:41 »
Det kan vi godt finde ud af, du kan bare ringe/skrive til mig, mit tlf. nummer står i første indlæg.


Holt

Sider: [1] 2 3 ... 133