Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - flimmer

Sider: [1] 2 3 ... 11
1
Hej
Har du prøvet at tjekke stelforbindelse, fra motoren til batteriet?

2
Motor og Transmission / Sv: Motor hugger/hakker
« Dato: 09. Juni 2019, 16:02 »
Hej

2 sensor der blive tjekket af computeren, hvor meget benzin den skal give, er 1. MAP og 2. vandtemperatur sensor
Vis motoren ikke slukker eller er ved at slukke, når den kommer i tomgang efter den hugger, kan det kun være vandtemperatursensor som er "brændt" fast til en bestemt ohm, vil jeg tro.
Bankesensor vil kun indstille tænding sammen med ØD giver.
Det kan også være at din SPEEDERPEDALSENSOR er ved at være slidt, selv om jeg ikke tror det.

Med venlig hilsen
Flimmer

3
Elektronik / Sv: Lexia 3 PP2000 full chip????
« Dato: 28. Februar 2019, 17:22 »
Hej Mikhan

Jo de skrive bare for at være helt sikker, for der er nogen diesel biler hvor styring ikke er PSA.
Der er f.eks nogen Peugeot (van, Boxer, Jumper) modeller med en anden styring

4
Elektronik / Sv: Kører på 2 cyl fejl 0352 1336 1338
« Dato: 28. Februar 2019, 17:11 »
Hej Hjallerup
Prøv at tjekke hætten på tændspole, fordi vis der komme en meget lille kul, gør det mærkelig ting.

5
Hej
Jeg har prøvet at skifte den med en BSI aircon styring til en ikke BSI manuel aircon.
Der er desværre 2 modeller men den "BSI model" kan bruges til "ikke BSI model" ved at bytte rundt på indmaden.
Det er ikke nemt at komme til motoren, hvor du skal tag handskerummet ud for at komme til.
Så jo har prøvet kun at skifte tandhjulet, uden problemer.

Info, den på info siden er den med uden BSI aircon og den fra amazon billede er til BSI aircon model, med kun 2 ledninger.

MvH
Flimmer

6
Elektronik / Sv: fejl kode p0183
« Dato: 20. Februar 2019, 12:22 »

Hej håber det kan bruges.
For det jeg kan finde er "P0183   Fuel Temperature Sensor A Circuit High Input"

MvH
Flimmer

7
Har du prøvet at accelerere langsomt?

MvH
Flimmer

8
Det er typisk at der ikke kommer en fejlmelding, vis en sensor virke "normalt" det vil sige at vis den er defekt men holde fast i et bestemt værdi i ohm, så er den godkendt af ECU.
Så man kan aldrig 100% stole på at få en fejlmelding på en PSA styring.

Jeg tror at det er din vandtemperatur sensor eller lufttemperatur sensor, som er defekt.
Fordi den står på den samme værdi, om så den er kold eller varmt, selv om den ikke skal.

MvH
Flimmer

9
Gør den det kun når den er kold, eller kan den også gøre det, en gang i mellem, når den er varm?

Kan lyde af 2 ting

1. Temperaturfølere
2. MAP sensor

MvH
Flimmer

10
Elektronik / RE: Manglende kontakt til motorstyring pp2000
« Dato: 25. Juli 2018, 10:57 »
Desværre sker det, men er tror på at der er en løs forbindelse, vis du er meget uheldigt kan det være en defekt ECU, vis du er mindre uheldig kan det være, vis din bil har det, BSI der er gået i baglås, som kan være pisse irriterende at få låst op igen.

På nye bil modeller skal ud først opdatere din tester, før du kan se din ECU men da din bil er fra 2000, skulle din tester kunne se den, ved mindre du har opdateret dit PP2000, uden at opdateret din tester.

MvH
Flimmer

11
Motor og Transmission / RE: Motor går bare ude under kørsel.
« Dato: 03. Juni 2018, 10:22 »
Lyder til at være en løs forbindelse, prøv at rykke i stikket til gaspedal sensoren.
Vis der ikke kommer en fejl lampe op, kan det være en eller anden sensor.

12
Elektronik / RE: lagring af fjernbetjening
« Dato: 24. Maj 2018, 19:40 »
Centrallåsen kun, startspærre er der ikke problem med

13
Har du prøvet at accelerere langsomt?
Vis der ikke kommer problem med motor, er jeg sikker på at det er map sensor.
Prøve at finde sensoren og rykke i stikket, vis motor ænder tomgang, kan du være sikker på det er den. Map sensoren bliv kun være med tiden, vis den er defekt

14
Elektronik / lagring af fjernbetjening
« Dato: 23. Maj 2018, 19:16 »
Hej

Jeg har stor problem med at kode ny/gamle fjernbetjening ind. Den gamle var tykne defekt og selv om jeg har skifte den ud og sat nyt batteri i, vil den ikke kodes ind. Har købt en ny fjernbetjening og prøve at kode den ind, uden at der sker noget.
Det kan godt være jeg prøver forkert, men hvordan skal man kode sådan noget ind?
Har kigge på nette og der er flere muligheder uden det har hjulpet.

Citroen Berlingo/Peugeot Partner 2002

15
For mig lyder det som om at den ikke få spænding nok til at starte, har du prøvet at tjekke stel ledning fra motor til batteri?

Ellers vis jeg huske rigtig er der et relæ til pumpen, som er ved siden af batteriet, det var det på min gamle 406, eller så er den under, det kan også stå af.

Hvor er du i landet, mht tester

MvH
Flimmer

Sider: [1] 2 3 ... 11