Peugeot Club Danmark
 April 26 2018 00:13:17
Navigation
Hjem / Nyheder
Artikler
FAQ
Kontakt os
Forum
Links
Søg
Besøgende
Gæster online: 5
Ingen brugere online

Antal brugere: 8,062
Nyeste bruger: jesperyogi
Debatemner
Nyeste emne
løs ledning på batte...
fartpilot - nu også ...
207sw 1,6hdi, vil ik...
Peugeot 407 sw 1.6 h...
Motorgaranti
Mest aktive emner
fartpilot - nu og... [600]
Konstruktionsfejl... [96]
407 blæser fint, ... [93]
Reparation af ESP [75]
antenne opbygning... [59]
Se indlæg
Peugeot Club Danmark | Arkiv | Peugeot snak (arkiv)
Forfatter Fartpilot
Prang
Brugere

Brugers avatar

Antal indlæg: 55
Bopæl: Lavhedevej 27 7500 Holstebro
Tilmeldt: 04.10.09
Lagt på d. 17-02-2013 11:42
Hej, jeg fik monteret fartpilotarm + kodning på min pug 207 i 2010 og den har virket upåklageligt lige indtil nu, hvor symbolet i instrumentbordet er forsvundet og jeg kan ikke aktivere den. Er der en eller anden der også har oplevet dette og skal der bare en ny kodning til smileysmiley
Forfatter RE: Fartpilot
Holt
Brugere

Brugers avatar

Antal indlæg: 1843
Bopæl: Hejnsvig
Tilmeldt: 28.06.11
Lagt på d. 17-02-2013 14:29
Har du haft bilen på aut. værksted for nylig? det siges at en opdatering af bilens styring kan slette efteraktiveret fartpilot, ellers kan det være skidt i on/off kontakten (rullen) da det er det eneste der laver forbindelsen der tænder displayet, armen kan selvfølgelig også være blevet defekt, men de er nu normalt ret robuste


Holt


Peugeot 307 Hatchback 2.0 "Griffe" 2002
Peugeot 307 Hatchback 2.0 "Griffe" 2006
Fartpilot eftermonteres: http://www.peugeotclub.dk/forum/viewthread.php?forum_id=3&thread_id=7358
Instruktionsbøger til alle Peugeot fra 205 og frem http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/
Forfatter RE: Fartpilot
Prang
Brugere

Brugers avatar

Antal indlæg: 55
Bopæl: Lavhedevej 27 7500 Holstebro
Tilmeldt: 04.10.09
Lagt på d. 17-02-2013 14:37
Ja jeg har haft bilen til eftersyn først i januar måned, men hvorfor er det så først nu problemet opstår
Forfatter RE: Hej Holt
Prang
Brugere

Brugers avatar

Antal indlæg: 55
Bopæl: Lavhedevej 27 7500 Holstebro
Tilmeldt: 04.10.09
Lagt på d. 17-02-2013 17:01
Tak for tippet, jeg kørte rullen frem og tilbage nogle gange, så pludselig virkede den igen, så det må jo ha´været snavs der havde sat sigsmiley
Spring til debat:
Indlogning
Brugernavn

Kodeord



Er du ikke registreret bruger endnu?
Klik her for at blive det.

Har du glemt dit kodeord?
Få tilsendt et nyt ved at klikke her.
reklame
Alle sider er Copyright © Peugeot Club Danmark