Peugeot Club Danmark
 April 26 2018 05:37:07
Navigation
Hjem / Nyheder
Artikler
FAQ
Kontakt os
Forum
Links
Søg
Besøgende
Gæster online: 5
Ingen brugere online

Antal brugere: 8,062
Nyeste bruger: jesperyogi
Debatemner
Nyeste emne
løs ledning på batte...
fartpilot - nu også ...
207sw 1,6hdi, vil ik...
Peugeot 407 sw 1.6 h...
Motorgaranti
Mest aktive emner
fartpilot - nu og... [600]
Konstruktionsfejl... [96]
407 blæser fint, ... [93]
Reparation af ESP [75]
antenne opbygning... [59]
Se indlæg
Peugeot Club Danmark | Teknik | Motor og Transmission
Forfatter 406 motor døde under kørsel
knass
Brugere

Antal indlæg: 5
Tilmeldt: 15.11.13
Lagt på d. 18-11-2013 10:36
Ja nu endnu et problem, i går da jeg var ude at køre, døde min motor, ingen lamper lyste, men den ville ikke give gas, jeg kunne godt gear ned uden problemer, jeg holder så ind til siden, og den vil så ikke starte igen,

Jeg prøvede at kigge i motorrummet for at se om der var nogen fejl man kunne se, der kom en lille smugle røg fra den ene side af køleren, men ikke ret meget, lugtede heller ikke som noget var brændt af.
Nogen der har prøvet dette, eller har en ide om hvad det måske kan være. ?

På forhånd tak
Redigeret af knass d. 18-11-2013 11:26
Forfatter RE: 406 motor døde under kørsel
sgt
Brugere

Antal indlæg: 332
Bopæl: 8250 Egå
Tilmeldt: 23.06.05
Lagt på d. 18-11-2013 20:10
knass skrev:
Ja nu endnu et problem, i går da jeg var ude at køre, døde min motor, ingen lamper lyste, men den ville ikke give gas, jeg kunne godt gear ned uden problemer, jeg holder så ind til siden, og den vil så ikke starte igen,

Jeg prøvede at kigge i motorrummet for at se om der var nogen fejl man kunne se, der kom en lille smugle røg fra den ene side af køleren, men ikke ret meget, lugtede heller ikke som noget var brændt af.
Nogen der har prøvet dette, eller har en ide om hvad det måske kan være. ?

På forhånd tak


Hvad er det for en motor, og hvilken årgang snakker vi om?


307 T6 SW 2.0 HDi Griffe (RHR) 2005 160.000km
406 st.car 2.2 HDi (4HX) TS 2001 295.000km, solgt
sgt
Forfatter RE: 406 motor døde under kørsel
knass
Brugere

Antal indlæg: 5
Tilmeldt: 15.11.13
Lagt på d. 19-11-2013 15:04
Det er en 2.0 ST fra 1995.

det er undre mig er at den slet ikke ville tage omdrejninger eller noget, lys og alt virkede, men det var lidt som om at man skruede ned for motoren til den døde og ikke ville starte igen.

Edit:
Nu har jeg sammen med min nabo, kigget på styreboks, den klikker, benzin får den også, og kodelås system virker også.

Så mit spørgsmål lyder så. Er der nogen ide om hvad det måske kunne være ? ved godt det kan være 117 ting smiley
Redigeret af knass d. 19-11-2013 16:31
Forfatter RE: 406 motor døde under kørsel
Min407SW
Brugere

Antal indlæg: 115
Bopæl: Svendborg
Tilmeldt: 01.12.09
Lagt på d. 19-11-2013 17:16
Prøv at få læst fejl ud til at starte med.
Ved ikke hvor du kommer fra men der er nok en i nærheden som kan hjælpe med en tester.
Forfatter RE: 406 motor døde under kørsel
knass
Brugere

Antal indlæg: 5
Tilmeldt: 15.11.13
Lagt på d. 20-11-2013 13:46
Jeg er fra Skælskør.
Forfatter RE: 406 motor døde under kørsel
pug407aut
Brugere

Brugers avatar

Antal indlæg: 2294
Bopæl: Aalborg (Gandrup)
Tilmeldt: 28.02.11
Lagt på d. 23-11-2013 11:10
knass skrev:
Ja nu endnu et problem, i går da jeg var ude at køre, døde min motor, ingen lamper lyste, men den ville ikke give gas, jeg kunne godt gear ned uden problemer, jeg holder så ind til siden, og den vil så ikke starte igen,

Jeg prøvede at kigge i motorrummet for at se om der var nogen fejl man kunne se, der kom en lille smugle røg fra den ene side af køleren, men ikke ret meget, lugtede heller ikke som noget var brændt af.
Nogen der har prøvet dette, eller har en ide om hvad det måske kan være. ?

På forhånd tak


på min 406er der smed den tandremmen.


Nu Peugeot 407 SW 2,0 xt hdi fra 05 med automatgear, 545.000 km
og alt i udstyr (AKA Fr. let på tå)
Før Peugeot 406 2,0 st med automatgear
Første køretøj en Renault 19 Chamade 1.4 GTS
Kan være behjælpelig med fejludlæsnin, aktivering af funktioner og små reparationer mm
Diagbox, PP2000, Lexia og VCDS (VAG) tester
Chef mekaniker, Dæk montør/Vulkanisør til daglig.
Forfatter RE: 406 motor døde under kørsel
peterpan
Brugere

Antal indlæg: 20
Tilmeldt: 26.08.13
Lagt på d. 24-11-2013 13:44
Da min motor gik død (genopstod igen) det fik jeg fejlen læst til at det var en af indsprøjtningerne der havde en fejl, (anti-polusion-faul) hvilket betød at den ikke kom ud med gasserne og kvælede sig selv.

Så få da lige en tester på, så kan du nøjes med at få den skiftet der er fejl.
Spring til debat:
Indlogning
Brugernavn

Kodeord



Er du ikke registreret bruger endnu?
Klik her for at blive det.

Har du glemt dit kodeord?
Få tilsendt et nyt ved at klikke her.
reklame
Alle sider er Copyright © Peugeot Club Danmark