Forfatter Emne: Ingen kontakt med ECU, P 206+ 1,4 HDI  (Læst 1646 gange)

janny

  • Jr. Member
  • **
  • Indlæg: 52
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Ingen kontakt med ECU, P 206+ 1,4 HDI
« Dato: 10. September 2022, 13:53 »
Hej
Roder med en 2010 1,4 HDI 206+.
Manden kører pludselig går motoren ud.
Motor tørner fint. Kan ikke få kontakt med ECU, kan godt få kontakt med de andre styreenheder. Bruger delphi tester.
Tilsluttet 25A lader.
Har målet + og minus til ECU, batt. spænding på begge ben der strømforsyner ECU, stelforbindelse ok.
Har prøvet at montere ECU fra lignenede bil, kan heller ikke komme i kontakt med den.
Har prøvet med andet fuldt opladet batteri.
Nogen gode fif?

mvh Jan

Holt

  • Hero Member
  • *****
  • Indlæg: 2.518
  • Karma: +6/-0
    • Vis profil
  • By: Hejnsvig
Sv: Ingen kontakt med ECU, P 206+ 1,4 HDI
« Svar #1 Dato: 10. September 2022, 15:29 »
Har du tjekket stikbenene i OBD stikket, jeg kan ikke huske om ECU har et selvstændigt stikben, men jeg har før været ude for at et af stikbenene var gledet så langt bagud i stikket at jeg ikke havde forbindelse.


Holt
Peugeot 308 THP 200 GTI 2010
Peugeot 308 Hatchback THP GT 174 2008 RIP
Peugeot 307 Hatchback 2.0 "Griffe" 2006
Fartpilot monteres:
https://peugeotclub.dk/debat/index.php/topic,15354.0.html
Instruktionsbøger til alle Peugeot fra 205 og frem  https://public.servicebox.peugeot.com/APddb/index.html

janny

  • Jr. Member
  • **
  • Indlæg: 52
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Sv: Ingen kontakt med ECU, P 206+ 1,4 HDI
« Svar #2 Dato: 11. September 2022, 16:21 »
Du er spot on.
ECU har egen diagnoseben og ja, det var skubbet bagud. Fejl på knastsensor, så prøver med en ny i morgen og ser om ikke den hopper igang igen.
Mange tak for hjælpen,

mvh Jan

janny

  • Jr. Member
  • **
  • Indlæg: 52
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Sv: Ingen kontakt med ECU, P 206+ 1,4 HDI
« Svar #3 Dato: 12. September 2022, 20:56 »
Har skiftet knastsensor med ny uoriginal, men den vil stadig ikke starte. Melder fejl P0344 (Camshaft sensor incorrect signal, intermittent)
Har målt de 3 ledninger igennem til motorstyringen de er ok. Har målt 5 v på ben 1-3 på stik ved sensor.
Synes at have set på youtube at bilen godt kan køre med fejl på knastsensor? Ved ikke om nogen kan bekræfte?
Der er diesel på og har prøvet at afmontere retur og pumpe med håndpumpen, der kommer rigeligt retur.
Har kigget til tandrem, der er hel og normalt stram, så tror ikke den er hoppet.
Nogen der har tips til videre fejlsøgning?