Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - gravgaard87

Sider: [1]
1
Peugeot snak (arkiv) / RE: Depolution system failur
« Dato: 25. Juni 2012, 22:04 »
Hej

Har det samme problem.. fik aflæst fejlen ved peugeot værksted.. fik at vide at det var partikelfilteret var fyldt og det skulle skiftes (5500+) og der var problemer med gløderørskredsen, gløderørene eller gløderørsrelæet (ukendt pris), men det kunne godt forsvinde hvis man fik skiftet partikel filteret, da gløderøreme var dem der regenerede partikel filteret.. jeg har skiftet partikel filteret (købt på Ebay i tyskland til 2300 med fragt) og den lyser endnu..

Men har ikke fået skiftet gløderørene endnu..

Vh Michael
407 SW 2,0 HDi 2005

2
Peugeot snak (arkiv) / RE: Har fået fejlen rettet ved min egen
« Dato: 07. April 2011, 17:39 »
Hej..

Jeg havde samme problem med min.. Jeg kørte til min nærmeste peugeot forhandler og forklarede dem problemet, fik en af de "gamle" mekaniker og han kunne sige hvad det var.. Det var en stel-fejl.. Enten i trådene i el-bagruden eller i låsen til bagruden, men det krævede at de skulle skifte bagrude-viskeren sammen med låsen.. Jeg fik skiftet låsen+bagrude-visker og siden har jeg ikke oplevet mere.. Kom af med 2600 kr, med arbejdsløn og materialer..

Sider: [1]