Forfatter Emne: Kodning af display  (Læst 167 gange)

Popeyejunior

  • Newbie
  • *
  • Indlæg: 10
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Kodning af display
« Dato: 10. September 2020, 21:31 »
Hej forum. Ejer af 407SW årgang 05 her.
Jeg har købt mig et nyt multifunktions display, da det gamle er ved at brænde ud. Jeg har en tester og diabox version 7.58 , men ikke megen erfaring i at bruge det.
Efter skiftet ( og ingen kodning) kan jeg tilgå trip og klimaanlæg, men radioen af forsvundet.
Når jeg kobler testeren på og går ind i konfiguration af skærmen siger den at den ikke kan genkende ECU. Jeg kan dog godt ændre i opsætning i f.eks tripcomputer fra L/100km til km/l, så jeg kan tale med displayet (eller noget) ???.

Under radiodelen melder den ikke nogen fejl, dvs jeg er ved at sætte den op til bluetooth-modtager, men har ikke sat strøm til modtageren endnu. Derfor fejl på AUX1, som jeg har aktiveret. Jeg skal lige finde ud af hvilken ledning der giver 12V ved tændning i radioen. ;)

Men tilbage til displayet. Når den ikke kan genkende ECU'en, er det så det nye print i displayet den skal ha konfigureret, og hvordan gøres det?

------------------
Har efterfølgende leget lidt mere. Satte det gamle display til for at se hvilke forskelle jeg kunne udlæse. Jeg erfarede at nu ville radioen heller ikke optræde på det :-(.

Når jeg tilslutter det nye og og kommunikerer med det via Diabox får jeg som sagt en " ECU not recognised" med en lille stjerne foran. Holder jeg musen over stjernen kommer der et lille vindue med " Down-grade mode: this information is not guaranteed".
Kan mit display have en nyere firmware end min Diabox 7.58 kan snakke med?

Kim


« Senest Redigeret: 12. September 2020, 16:22 af Popeyejunior »
407SW st.car 2.2 triptonic 2005

406st

  • Hero Member
  • *****
  • Indlæg: 565
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Sv: Kodning af display
« Svar #1 Dato: 14. September 2020, 13:06 »
Du skal nok holde tungen lidt lige i munden, når du telekoder.

Hvis du ikke kan kommunikere med displayet kommer du ikke til at kunne kode det.

Hvor er du fra - der er flere her på forum, som kan hjælpe.
406 Pack st.car
Diagbox / PP2000 / Lexia og hjælper gerne med aktivering, udlæsning og sletning af fejl på Peugeot / Citroën i Vejle.

Popeyejunior

  • Newbie
  • *
  • Indlæg: 10
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Sv: Kodning af display
« Svar #2 Dato: 14. September 2020, 18:23 »
Som sagt har jeg en tester og diabox. Jeg kommunikerer med displayet ( kan ændre km/l til l/100km) selvom ECU'en er ikke genkendt.
Det er radiodelen der er forsvundet. Kan fint styre klima og trip. Og radioen er sat op med rigtig VIN.
Kan det være min Diabox version 7.58 der er for gammel til et display der måske er konfigureret med en nyere Diabox?. Det er købt brugt.
Kim
407SW st.car 2.2 triptonic 2005